Granulom de fir

Am sapte luni de la a doua nastere prin cezariana. In fiecare luna, la menstruatie, pe linia operatiei imi apare cate o fistula care supureaza cateva zile. Au fost dati când au iesit si fire (ate) din aceste fistule. Durerile sunt de mare amploare, de disconfort si teama....nu mai zic. E posibil sa fie granulom de fir? Acele fire sunt din endometru ("sparge" doar la menstruatie), cate fire ar trebui sa fie in total? Cat de periculos este pt sanatatea mea?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Sunt reactii de rejectie la firele de sutura. Nu exista un numar fix de fire care se aplica. Recomand un consult chirurgie.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.