Glanda tiroida

Buna seara! As dori sa intreb daca puteti sa imi recomandați un medic specialist din Bucuresti (pt probleme cu tiroida) pentru mai multe investigatii! As dori sa fac un set întreg de analize si tot ce este necesar pentru a putea tine sub control! Am luat in trecut Ltyrox, dar am renuntat la un moment dat! Va multumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Daca vi s-a prescris Eutirox inseamna ca aveti o disfunctie tiroidiana si nu ar fi trebuit sa renuntati la aceasta mediactie fara a va consulta cu medicul dvs. Daca doriti sa reluati investigatiile si sa va evaluati statusul tiroidian, ati putea veni cu bilet de trimitere la Institutul de Boli Endocrine "Parhon", la orice medic specialist.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.