Genunchi

Buna ziua. Am facut o operație la genunchi (Artroscopie), pt ruptura de cartilagiu..( Si nici nu mai am cartilagiu aproape deloc) am si ceva artroza, desi nu am avut dureri, doar umflare de genunchi si toate astea de la o entorsa din copilarie , netratata... E permis sa fac injecții cu acid hialuronic, avand in verede ca apar dureri la genunchi acum, la 5 zile dupa operatie, posibil pt ca am urcat pe scari, dar nu am indoit genunchiul? Multumesc astept raspuns

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! In primul rand, trebuie sa urmati sfatul medicului care v-a recomandat tratamentul cu injectii cu acid hialuronic, doar el va poate spune cand puteti incepe administrarea lor. Aflati mai multe AICI despre injectiile cu acid hialuronic si cand sunt ele indicate -- https://doc.ro/gonartroza/cum-ajuta-injectiile-cu-acid-hialuronic-in-gonartroza. O zi cu grija de sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.