Gastroduodenita biliară

Pentru gastroduodenita biliară imi puteți spune ce alimente sunt permise si ce alimente sunt interzise? Va multumesc.

De 6 luni ma confrunt cu arsuri, stari de greata, dureri in piept, lipsa poftei de mancare si abia acum cateva zile au reusit sa imi puna doctorii un diagnostic corect, am facut endoscopia si testul helicobacter! Helicobacterul a iesit negativ!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, desigur, va rog sa regasiti in detaliu, alimentele permise si interzise, de care trebuie sa tineti cont si la care sa adaugati intr-un jurmnal personal, alimente care stiti ca v-au facut rau dvs., in mod particular, de ex ardei copti cu otet... ardei umpluti ..etc. sanatate multa!!!

https://doc.ro/dieta-si-sport/dieta-in-colecistita-alimente-permise-si-interzise


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.