Gastro

Am urmat sfatul dumneavoastră,am efectuat colonoscopia,e ok colonul doar ca in canalul anal am niste hemoroizi de gradul 1 si este vorba despre un colon iritabil(vârsta 29 ani),știți ceva trucuri sa trec mai ușor,dietă....ceva mai natural mi-ar fi de mare ajutor,va multumesc astept un rasp

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, ma bucur ca mi-ati urmat sfatul si ati efectuat investigatia, intrucat atat colonul iritabil, cat si hemoroizii sunt afectiuni cronice, neplacute prin manifestare daca nu respectati o anumita dieta si conduita de viata. 

asadar , am sa va recomand sa va informati in detaliu despre aceste afectiuni pentru ca sa nu va afecteze calitatea vietii.

cititi va rog despre dieta in cazul hemoroizilor aici , iar daca vreti sa stiti ce remedii naturale exista, deschideti acest link 

despre colonul iritabil si conduita, aici iar despre remedii naturiste cititi aici 

tinem legatura, sanatate multa si aveti grija de dvs!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.