Fulgii de ovaz, da sau nu?

Buna ziua! Ce parere aveti despre consumul de fulgi de ovaz? Se pot consuma regulat, in fiecare zi, in orice moment al zilei? Sau pot fi consumati ocazional? O zi buna!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Fulgii de ovaz sunt foarte buni, satiosi si sanatosi. Fac parte din grupul cerealelor integrale care nu ar trebui sa lipseasca din dieta noastra. Va recomand sa-i consumati in prima parte a zilei, alaturi de lactate partial degresate, fructe proaspete, uscate sau oleaginoase, dupa preferinta. Spor in toate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.