formațiune nodulară tiroidiana 12 / 9 mm

Bună ziua. lângă lobul stâng tiroidian 11/12/41 mm, apare pe ecograf o formațiune ovoidă de 12 / 9 mm , delimitat de țesuturile din jur, structură inomogenă, izo-hipoecogenă, delimitat de un halou hipoecogen incomplet, vascularizație intensă periferică și centrală. Restul lobuluiecogenitate normală, structură omogenă, izoecogenă, vascularizație normală. Mici adenopatii sternocleidomastoidian stâng. Descoperit acum 10 luni Seleniu 5 luni Eutirox de 4 luni Când trebuie puncție? Ce alimentație?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, este in cel mai bun interes al dvs sa continuati explorarea in scop diagnostic al acestei leziuni si cat mai degraba, dupa parerea mea; se mai impun si alte analize, atat bioptic, cat si biochimic.  Aveti un medic endocrinolog care supraveheaza evolutia dvs, va rog? trebuie neaparat sa va sfatuiti cu acesta. Cat despre dieta, va rog sa regasiti aici prrincipiile diete, care se aplica si i in cazul afectiunii dvs, multa sanatate!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.