Folicul și probleme ovulație

Bună seara! Încerc să rămân însărcinată de 2 ani și nu reușesc, am fost la controale și la ultimul mi-a spus că am ovulație târzie și am ovulul de 30 mm. De 3-4 zile de când am fost la control am făcut teste de ovulație și mi-au ieșit negative. Cred că nu se sparge foliculul (am avut un singur folicul la ovarul drept). Mi-a recomandat Myo Sun pentru 3 luni. Am mai luat anul trecut pentru 3 luni, fără nici un rezultat. Ce mă sfătuiți? O seară bună! 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Recomand pentru început o spermogramă a partenerului. Apoi în funcție de vârstă pe care o ai, se poate gândi o conduită în continuare.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.