Foame exagerata

Nu reusesc sa imi stapanesc foamea din cauza nervilor. Cand sunt nervoasa imi vine sa mananc incontinuu.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Sper sa va fie de folos aceste doua articole:

https://doc.ro/consum-responsabil-prevenirea-dependentei/mancatul-compulsiv-cum-recunosti-aceasta-tulburare-si-ce-factori-de-risc-are

https://doc.ro/sanatate/tulburari-de-alimentatie-mancatul-excesiv

Va recomand sa discutati cu un psihoterapeut, pentru gasirea unor solutii care sa va ajute sa controlati mai bine aceste stari de anxietate. Mult succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.