Flecama urât mirositoare

Bună seara va deranjez cu o întrebare legata de soțul meu. Are flecme urat mirositoare și nu știm de unde provine specific nu am făcut analize

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Sunt multe cauze care pot da acest miros, însă doar mediul vă poate confirma dacă asta este cauza sau nu, pentru că există câțiva factori pe care eu nu-i cunosc despre dumneavoastră: de exemplu, vârstă pe care o aveți, greutatea, stilul de viață, dacă suferiți de anumite afecțiuni sau urmați anumite tratamente. Recomandarea mea este să mergeți la medicul de familie sau cel generalist, pentru investigațiile necesare în vederea stabilirii unui diagnostic corect. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.