fimoza

Buna ziua. sufar de o fimoza care nu-mi permite decalotarea penisului si mai AM si o striatie la nivelul preputului.Am fost la UROLOG si mi-a recomandat sa fac operatia de circumcizie,dar sincer nu as dori sa o fac.Marea rugaminte este sa-mi scrieti daca nu exista un tratament medicamentos sau creme cu cortizon care sa ma ajute in acest sens.Precizez ca sunt foarte activ sexual.Va multumesc anticipat si astept un raspuns din partea dvs.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Din pacate, tratamentul obisnuit este circumcizia. Cu toate acestea, doar la copii, uneori, aplicarea unei creme cu corticosteroizi de 2 sau de 3 ori pe zi si intinderea periodica usoara a preputului sunt eficiente. Mai multe detalii AICI -- https://doc.ro/sanatate/fimoza-si-parafimoza-tratament-si-complicatii. Multa sanatate! 

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.