Fier crescut copil

Bună ziua. Am o fetita de 12 ani, menționez ca i-a ieșit foarte mare fierul. Am rugămintea de a-mi specifica ce poate duce la mărirea acestui fier, find 300, în condițiile în care nu mănâncă alimente bogate în fier... De unde aceasta creștere și ce analize trebuiesc făcute în depistarea unei eventuale probleme. Mtumesc anticipat

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Vă recomand să programați un consult cu un medic hematolog pentru a identifica potențialele cauze ale acestor valori crescute ale fierului.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.