Ficat

Buna ziua , Ce insemna in analize "Degenerescenta grasoasa a ficatului necalificat altundeva " si "Hiperlipidemie mixata"? Multumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Bună ziua. Prima este o afectiune a ficatului, iar hiperlipidemia mixta este o afectiune genetica, care apare atunci cand aveti niveluri mai mari (decat cele considerate normale) ale colesterolului, trigliceridelor si ale altor lipide in sange. Recomandarea mea este sa luati legatura cu medicul pentru un diagnostic si un tratament precise. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.