Fibrom calcificat

In urma unei ecografii vaginale mi-a fost descoperit un fibrom. Am întrebat doctorul respectiv dacă trebuie sa urmez un tratament pt eliminarea acestuia dar mi sa spus ca nu ma deranjează și nu ma afectează cu nimic, dimensiunea acestuia fiind de 1 mm. Este adevarat? Îmi dauneaza in cazul in care as vrea sa rămân însărcinată; care sunt șansele de a rămâne însărcinată? Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Cel mai probabil fibromul are mai mult de 1 mm, altfel nu ar putea fi evidentiat ecografic. Cel mai sigur trimite-ne buletinul de ecografie vaginala, pentru a putea sa iti dam o parere pertinenta.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.