Febra care persistă

Buna seara. Fetita mea de 5 ani are o raceala de mai bine de o saptamana. Sambata a inceput sa faca si febra. Am fost la medic si i a spus ca are otita, dar nu o doare nimic ci doar tuseste. De marți este pe antibiotic, dar febra tot face. Mai are tratament pentru 2 zile. Am luat si eu de la ea si am aceleasi simptome. E normal sa stea cu febra atatea zile? Cat timp am voie sa ii dau paracetamol? ( i am dat doar cand a avut temperatura, si nu a avut incontinuu). Sunt destul de speriata pentru ca nu m am mai confruntat cu asa ceva pana acum, sa nu cedeze febra si simptomele nici macar la antibiotic.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

poate ca ar fi bine sa va internati cu fetita pentru ca nu trebuie sa abuzati de antitermic, in plus, intr un spital se pot vedea daca nu exista si alte complicatii infectioase, pe langa otita.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.