Fara pofta de mancare

Bună ziua, ma numesc Ioana și am 31 de ani și 45 de kg. Problema mea sau mai bine spus întrebarea mea e: ce pot sa fac sa am pofta de mâncare? In ultimul timp nu mananc mai nimic. Sunt zile care nu mananc deloc și ma simt foarte rău. Orice încerc sa mananc mi-e greață și îmi vine sa vomit, cred ca am ajuns sa fiu anorexica. Autați-mă va rog cu un răspuns, ce pot sa fac sa mananc? Menționez ca lucrez în gastronomie, mai exact la un restaurant unde sunt ajutor de bucatar. Va mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Problema dvs trebuie inainte de toate adresata unui medic internist sau gastroenterolog care sa va investigheze si sa excluda o cauza organica a simptomelor dvs. Daca totul este in regula, recomandarea mea este sa luati legatura cu un psiholog, mai ales daca stiti ca treceti printr-o perioada stresanta a vietii dvs. Toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.