Extrasistole dese in fiecare zi

Imi doresc cel mai mult in momentul de fata sa scap,sa tratez cumva extrasistolele.Nici un medic nu-mi da ca tratament nimic deoarece nu sunt de ordinul miilor.Am cateva sute pe zi care ma deranjeaza foarte mult din punct de vedere.psihic si nu le mai suport.Va rog daca puteti ajuta.....nu stiu unde sa mai merg,cui sa mai cer ajutor.Va multumesc!.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Buna ziua! Va recomand sa urmati sfatul medicilor, mai ales daca sunteti un pacient sanatos, fara probleme cardiace. Uneori, extrasistolele pot aparea la oamenii sanatosi fara nici o semnificatie patologica si chiar din cauza emotiilor negative sau pozitive. Evitati stresul fizic si psihic si renuntati, daca este cazul, la consumul bauturilor cu cofeina (cafea, ceai negru...) si a tutunului. Mai multe informatii utile despre extrasistole puteti afla chiar din articolul nostru -- https://doc.ro/sanatate/aritmii-extrasistole-atriale-extrasistole-ventriculare. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.