Extrasistole - Ceai de Paducel

Buna ziua. Am fost diagnosticat cu extrasistole ventriculare (12.500 extrasistole media zilnica), dupa un episod de flutter atrial care a disparut intre timp. Diagnosticarea a fost facuta dupa purtarea unui Holter EKG de 7 zile. Tensiunea arteriala variaza intre 11/7 si 14/9. Pulsul intre 65 si 90. Urmez inca tratament cu Concor 5 mg si Xarelto 20 mg. Ceaiul de Paducel poate fi benefic pentru diminuarea extrasistolelor, tinand cont de tratamentul pe care il urmez? Multumesc anticipat! O zi buna!

2 răspunsuri

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Desi ceaiul de paducel precum si cel din traista ciobanului par a avea o actiune benefica in regularizarea activitatii cardiace, este imperios necesar sa va sfatuiti cu medicul curant, intrucat tratamentele naturiste, desi par inofensive, pot prezenta unele efecte secundare importante si interactiuni cu medicatia curenta. Sanatate multa!


Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, da , ceaiul de paducel se pare ca ajuta natural la reglarea acestor tulburari de ritm , in conditiile in care "umblat " si la stilul de viata- va linistiti, incepeti un program sanatos de plimbari seara in parc, relaxare, spectacole, filme, vedeti si aspectele pozitive ale vietii. in aceasi timp, nu renuntati la terapia alopata recomandata, sanatate multa!!! asteptam vesti bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.