Este normal să am ciclul menstrual așa dereglat?

Am 21 de ani și întotdeauna am avut un ciclu menstrual neregulat. Mai jos o sa atașez o imagine cu un jurnal istoric de la câteva luni de când am un calendar și mi le notez. Îmi puteți da un sfat dacă este ok sa am asa? Ce ar trebui sa fac? Vă mulțumesc anticipat !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Daca nu te deranjează, dacă nu apar simptome colaterale care să te îngrijoreze și/sau dacă nu dorești o sarcină în această perioada, nu este nevoie sa intreprinzi nimic in momentul de față.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.