Erupții piele copil

Bună ziua, de câteva săptămâni o dată la câteva zile băiețelului meu în vârstă de 6 ani îi apar niște bubițe pe corp care îi provoacă și mâncărimi cu cât se scarpină mai mult cu atât se înmulțesc și sunt împreunate. Nu știu de la ce ar putea fi. Ce analize ar trebui să îi fac? M-am gândit că ori este alergie la ceva, ori poate are paraziți intestinali? Vă mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Ar trebui să efectuaţi un consult la medicul dermatolog pentru a vedea exact despre ce afecţiune este vorba. Ar putea fi vorba de o urticarie sau o alta afecţiune în context alergic-atopic. În funcţie de aspectul leziunilor se va putea stabili un diagnostic clar şi, dacă este nevoie, vi se vor da indicaţii cu privire la ce analize trebuie efectuate. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.