Endometrita hemoragica

Buna ziua ! dupa un control ginecologic am fost diagnosticata cu Endometrita hemoragica .In acest moment fac un tratament naturist ,nu stiu in ce masura ma ajuta .Va rog sa ma ajutati sa cunosc mai multe in legatura cu acesta boala si ce mi-ati recomanda d.voasta sa fac si unde sa ma adresez. Va multumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

 

Endometrita hemoragica este o problema care apare in urma unei cauze specifice : avort, curetaj, infectii, sangerare prelungita de diverse cauze, etc. Nu este o afectiune de sine statatoare si nu poate aparea din senin. Este important sa precizezi cauza acestei endometrite, daca intr-adevar despre asta este vorba.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.