Eczema

Buna seara. Am o pata ovala periorala cu margine bine delimitata rozalie si in mijloc alb. Din cate am citit pare a fi o ciuperca sau candidoza faciala. Ma confrunt de asemenea si cu o candidoza bucala . Va rog sa mi spuneti cu ce unguent sa ma dau fara sa irite pielea mea foarte sensibila.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Pentru un tratament corect, este impoartant ca petele să fie analizate de un medic dermatolog. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.