Dureri umeri

Buna ziua!Mama mea,in vârsta de 63 de ani,diabetica,după ce a fost infestata cu Covid in luna decembrie 2020,i s-au declanșat niste dureri de oase ,in special la umeri.Am fost la reumatolog,la ortoped..i s-a recomandat fizioterapie și infiltrații,pe care le-a și făcut de altfel,dar fara rezultate!Unde m-aș putea adresa ,ce alte investigații as putea sa mai fac? Aștept cu mare interes îndrumarea dvs,că sunt tare îngrijorată!Va mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Uneori terapiile antiinflamatoare de tipul fizioterapiei nu actioneaza imediat si trebuie repetate, mergeti la un medic reumatolog pentru continuarea investigatiilor si posibilele intricatii intre spondiloza toracala si artroza umarului. Cititi mai multe despre cauzele durerii de umar AICI - https://doc.ro/sanatate/durerea-de-umar-cauze-si-tratament. O zi cu grija de sanatate!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.