Dureri picior

Bună seara

Mama mea are dureri foarte puternice la genunchi, nu poate nici sa mai mearga, nici sa stea. Nu vrea sa vina la doctor, si nici nu ia vreun calmant. Ma îngrijorează foarte tare starea ei, îmi e frica sa nu se agraveze. Ce se poate face? Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Este foarte important pentru mama dvs este nevoie sa fie consultata de un medic indiferent ca este vorba despre dureri recent aparute sau dureri mai vechi. Este obligatoriu un consult de specialitate. In urma examenului clinic, al investigatiilor imagistice si al altor analize se poate stabili un diagnostic si un tratament adecvat, eventual proceduri de fizioterapie, modificare a stilului de viata.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.