dureri osoase

Buna ziua . De cateva luni am niste dureri ingrozitoare la calcaie , in zona lombara , la coate , la incheieturile mainilor , la glezne . Umerii ma dor groaznic . Aproape nu mai pot umbla decat tarandu-mi picioarele . In decembrie am facut un blocaj renal (am un singur rinichi ) si acum am doua stenturi . Mi-am facut niste analize si VSH il am 107 . Ce ar putea fi ? La noi nu ma mai pot duce la nici un medic , toate cabinetele sunt goale . Va multumesc si va doresc sarbatori fericite .

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua. Durerile articulare generalizate pe care le aveți sunt corelate și cu sindrom biologic inflamator important (VSH 107mm/h). Trebuie discutat care este rezultatul celorlalte analize pe care le aveți. Chiar dacă în această perioadă consulturile medicale de specialitate nu se mai pot face ca și într-o perioadă normală, vă sfătuiesc să apelați la medicul de familie pentru că rezultatul acesta al VSH-ului este o urgență care trebuie completat cu alte investigații. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.