Dureri nerv sciatic

După o operație pe coloana având o tumora,la extragerea ei totală a fost atins si netul sciatic.După 6 luni de la operație toate analizele sunt bune dar am o durere insuportabilă pe piciorul stâng datorita nervului sciatic.Ce imi recomandați pentru ameliorare durere.?Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Găsiți aici câteva recomandări: https://doc.ro/sanatate/remedii-pentru-durerile-cauzate-de-nervul-sciatic, care sper să vă fie de ajutor. Dacă durerea nu se ameliorează, recomandarea mea este să luați legătura cu un medic reumatolog, pentru tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.