Dureri in zona lombara si cervicala

Acum 3 ani am facut un RMN la coaloana (o sa atașez rezultatul), in urma caruia medicul mi-a dat tratament medicamentos și 10 ședințe de kinetoterapie. După tratament, o perioada de aproximativ 1 an nu am mai avut dureri. Acum, de 1,5ani am dureri in zona lombară și uneori îmi amortesc ultimele 2 degete de la mâini, in special la dreapta și am dureri in zona cervicală. Am fost la medic și mi-a recomandat ședințe de ultrasunete, curenți interferențiali și laser, dar de atunci îmi este mai rău. Ce îmi recomandați să fac? Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Dragoș Cuzino -

Modificarile descrise conform examenului IRM din 2014  sunt de tip degenerativ si au o minima amploare conform descrierii. Este necesar un nou consult de catre medicul specialist ortoped, neurolog sau fiziokinetorapeut pentru stabilirea conduitei terapeutice adecvate.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.