Dureri în zona inimii

Bună seara. De aproximativ 10 luni țin o dieta, bazata mai mult pe proteine, tot de atâtea luni am consumat zilnic coca cola 0, vitamine nu am luat deloc în tot acest timp! De doua săptămâni am început sa simt un disconfort în zona inimii, a sânului, uneori simțeam durerea, înțepături și în plămân! Am renunțat la cola, dar durerea tot este, nu asa de rău dar tot o simt! Durerea o simt sub San, plămân, dar și în interiorul sânului stâng uneori și în zona dreapta sub coaste ! Nu durează mult, câteva secunde! Pulmonar medicul de familie spune ca nu se aude nimic, tensiunea este 11! În urma cu 2 luni am avut și streptococ a! Am tratat cu augumentin. Am și astm. Ce îmi recomandați, va rog! Va mulțumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Eu vă recomand călduros să vă întoarceți la medicul de familie și să-i solicitați recomandări pentru mai multe tipuri de investigații care ar putea fi potrivite, conform întregului istoric medical (pe care probabil că îl și cunoaște foarte bine). După o dietă îndelungată și nu neapărat foarte echilibrată ar fi bine să faceți și niște analize de sâng, de exemplu. Sau, dacă este o durere localizată la nivelul sânului, poate n-ar fi rău să faceți și o ecografie mamară. Însă, este dificil de făcut o recomandare fără a cunoaște toate detaliile, de aceea medicul de familie va poate trimite în direcția cea mai potrivită pentru aflarea unui diagnostic corect și pentru a descoperi tratamentul corespunzător.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.