Dureri in capul pieptului

Buna ziua! Prezint dureri in capul pieptului de 7 zile cu stari de greata , diaree si stare de rau generalizata. Precizez ca analizele de sange si urina le am facute cu o sapt. inainte, in limite normale cu o usoara creștere colesterol ldl. Eco abdominala facuta ieri ok cu putin mal la colecist dar fara calculi, tratament cu enterol si colebil, smecta ,doar o reglare a scaunului si o usoara amelioare dar nu scap de durere Nu stiu ce alte analize sa mai fac. Multumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Durerea în piept are multe posibile cauze și toate acestea necesită atenție medicală. Cauzele durerii în piept sunt împărțite în mai multe categorii, cum ar fi: cele care au legătură cu inima, cauze de natură digestiva, cauze care au legătură cu sistemul musculoscheletal, cauze care au legătură cu plămânii, dar și alte cauze, cum ar fi atacul de panică și zona zoster. În cazul dvs., vă puteți adresa unui specialist în gastroenterologie și unui medic cardiolog. Detalii pe larg despre cauzele durerii în piept, găsiți aici -- https://doc.ro/sanatate/durere-in-piept-simptome-cauze-tratament. Vă dorim multă sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.