Dureri de spate si cap

Buna ziua, acum 2 luni am avut dureri intre omoplati. Am facut un RMN doar ca numai portiunei care ma durea.. A esit ca as avea tumori dar mici am fost la medic si a zis ca nu e problema de alea el crede ca durerea vine de undeva de mai sus cum ar fi de la gat.... Mi a recomandat un RMN total si dupa sa vin sa vada ce si cum, dar eu am plecat din tara la lucru fara a mai face acel RMN. Aici ajunsa la 2 zile de munca in agricultura , am ajuns la spital cu o durere infernala de cap si o presiune in urechi de nedescris, tensiune si dureri de spate intre omoplati dar si jos deasupra feselor. Asta nu e tot m au gasit si pozitiva cu corona virus. Mi au dat urmatorul tratament... Paracetamol, ibrofen si injectii in burta pt cuagularea sangelui asta dupa o zi si o noapte de perfuzii ca am vomat tot din mine si cred eu pt a mi reveni putin. Au pus totul pe seama virusului si au zis ca durerile de spate de acolo vin si ca se duc cand nu mai e in corp virus. Ce ma sfatuiti sa iau sau exercitii pot face sa ma lase durerea si sa pot lucra 2 luni de zile.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua!

Îmi pare rău că vă confruntați cu aceste probleme. V-aș sugera să urmați sfatul medicului din România și să efectuați acel RMN total, pentru a ști exact ce cale de tratament să urmați. De asemenea, puteți afla mai multe detalii despre durerile de spate de aici - https://doc.ro/poliartrita-reumatoida-analize-simptome-tratament/nu-neglija-durerile-de-spate-si-nici-pe-cele-articulare-cand-e-cazul-sa-mergi-la-reumatolog.

O zi cu grijă de sănătate!
 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.