Dureri de spate dupa o lună de la un avort tardiv

Acum o lună am pierdut o sarcină de 21 săptămâni iar după o zi doctorul meu m-a chiuretat. Am luat antibioticele timp de 5zile zinnat de 500. După 2 sapt am fost la control și am făcut și un papanicolau . Dl. doctor mi-a zis că uterul s-a retras bine doar că colul uterin a rămas deschis iar la test mi-a găsit o vaginită am luat tratament și pentru asta și trebuie să repet testul după 6 luni pt că au ieșit niște celule modificate. Iar acum 2 luni am avut și o infecție urinară cam mare dar am tratat-o 10 zile tot cu zinnat. Acum vreo sapt am început să am niște dureri de spate lombare și niște scurgeri maroni nemirositoare și nu abundente. Doar când stau mai mult în picioare am scurgerile. Și de vreo trei zile am dureri și în timpul contactului sexual în rest nu am alte simptome. De la ce pot fi durerile de spate? Nu sunt foarte dureroase ceva în genul durerilor menstruale suportabile dar sunt doar în spate. Vă mulțumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Este necesar un consult ginecologic, pentru a exclude o boală inflamatorie pelvină (anexită). Dacă nu este o cauză genitală, atunci durerea de spate are alte cauze, cum ar fi lipsa activității fizice de exemplu. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.