Dureri de spate

Buna ziua ! Pentru osteofite, discopatie L2 S1 (concluzii diagnostic, spondiloza) v-as ruga sa-mi indicati o schema de tratament! Multumesc mult! 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua,

Va multumim pentru mesaj, insa din pacate nu va putem prescrie o schema de tratament. Astfel de recomandari se fac dupa analiza in detaliu a starii pacientului, a rezultatelor investigatiilor si a discutiei fata in fata cu acesta. Daca va sunt de folos, puteti citi articolele noastre pe teme care se inscriu in sfera afectiunii dumneavoastra. Pentru o schema de tratament, va rog sa mergeti la un medic specialist. Multa sanatate!

"Ciocurile" sau osteofitele: cauze, simptome, tratament

Discopatia Lombara: Ce este? • Tipuri de discopatie • Tratament

Spondiloza cervicala: cauze, simptome si cum tratam durerea


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.