Dureri de sâni

Buna ziua doamna doctor! Am si eu o întrebare înainte cu doua saptamani de ciclul menstruas am dureri foarte mari de sani si mijloc, înainte cu 4 zile sa apara menstruatia nu ma mai dor sâni dar in cele doua săptămâni înainte nu pot dormi noaptea de durere. Ma puteti ajuta va rog. Mulțumesc frumos

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Durerile de san pot avea mai multe cauze - fluctuatii hormonale, stresul emotional, nivelurile crescute de prolactină, un hormon eliberat de glanda pituitară, existenta unor noduli etc. Gasiti AICI mai multe informatii despre durerea de san - https://doc.ro/totul-despre-cancerul-mamar/durerea-de-sani-cand-este-normala-si-cand-ar-trebui-sa-ne-ingrijoreze. Cel mai bine este sa consultati un medic specialist, dacă durerea persistă mai mult de câteva săptămâni, este localizată într-o zonă bine delimitată, pare că se agravează cu timpul și interferează cu activitățile zilnice, pentru un consult de specialitate (control senologic). Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.