Dureri de picioare de la insuficienta venoasa

Durere crunta de la genunchi in jos ,edeme dureroase,aspect piele atopica cu dermatita (pete maro dureroase ,apoase daca incerc sa le rup,vanatai si dureri de vene(parca ma dor si oasele inauntru)Am cumparat hepathrombin gel 500ui/g ptr vindecare de vene dupa luarea analizelor(am insuficienta renala grad 3 la grefa actuala-transplant renal.Pot sa folosesc hepatrombin gel sa ma dau pe picioare?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. Acest gel are cateva contraindicatii, de aceea, inainte sa-l folositi, discutati cu medicul care va cunoaste istoricul medical. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.