Dureri de genunchi si de maini, iarna!

Buna ziua, Ma dor genunchii si in special mainile (oasele de la degete), pe timpul iernii, cand este frig afara. Se poate trata aceasta durere? Pana acum am folosit doar diferite creme specifice. Multumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Conditiile meteo nefavorabile (frigul, umezeala, modificarile presiunii atmosferice) pot fi responsabile de o accentuare a durerilor artrozice. Solutia cea mai simpla este de a purta haine groase pe timpul iernii (de a purta manusi groase si de a folosi genunchiere care sa incalzeasca si sa stabilizeze articulatia genunchiului).


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.