Dureri de coloana la nivelul bazinului

Bună ziua, atât eu cat și soția mea avem frecvent dureri infernale de coloana la partea bazinului,  uneori de abia ma pot ridica din pat, sau dacă stau și aștept în picioare fără sa ma așez jos undeva, la fel îmi provoacă dureri groaznice. Soției mele uneori ii amorțesc chiar și picioarele uneori. Ma adresez către dvs. în speranța că putem depista și trata cu succes aceasta problema. La nivel de orașul Tulcea în ceea ce privește medicina lasă cam mult de dorit. Va mulțumesc, cu respect.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Dragoș Cuzino -

Va recomandam sa consultati medicul de familie sau medicul specialist reumatolog, sau neurolog, ortoped sau fiziokinetoterapeut care va recomanda in urma unui consult investigatiile adecvate si terapia necesara si adaptata ameliorarii sau si disparitiei suferintei dumneavoastra.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.