Dureri de coccis cu usturimi de anus și vagin

Bună seara, Vă rog mult să mă sfătuiți unde să merg,la ce specialist?De o luna am mari dureri de coccis, cu usturimi de anus și vagin.Am făcut RMN (eu am hernie de disc L4-L5) dar nu este de acolo.Am făcut Papanicolau și aștept rezultatul,azi am fost la diabetolog deoarece mi-a ieșit hemoglobina glicozilata 6.53 și mi-a făcut test cu glucoză,Miercuri mi-a spus Dna doctor să revin pentru rezultate.Dar durerea de coccis este insuportabilă,nu pot sta mult un șezut,nu pot merge mult,iar usturimile de anus și vagin sunt aproape continuu și efectiv simt că nu pot sa le mai suport.Cineva mi-a spus să fac colonoscopie sa nu fie hemoroizi interni.Este posibil de la hemoroizi să am astfel de simptome?Va mulțumesc!🙏

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Bună ziua,

Da, există posibilitatea ca simptomele să fie provocate de hemoroizi. Dar se poate să fie și o urmare a unei leziuni traumatice (poate o căzătură?). Cu siguranță trebuie să investigați mai mult aceste simptome și v-aș recomanda un consult de medicină internă care să vă ghideze în continuare.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.