Dureri cervicale

Buna seara,am aceste dureri de cativa ani buni nici nu le mai stiu numarul, mentionez ca sunt in Spania de 8ani am fost aici la medic m-ia prescris antiinflamatorii pentru dureri dar nu dau rezultate .Durerile sunt mai intense si mai dese cu trecerea timpului si insuportabile cu greturi si ameteli am 33 de ani si de curand am devenit mamica si nu ma pot bucura de fetita mea care acum are 1an si 8 luni care acum are nevoie de multa atentie!si eu devin nervoasa din cauza durerilor zilnice!va rog un sfat un tratament am dureri groaznice , multumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua. Având în vedere că aceste dureri cervicale se asociază cu greață și amețeli, este recomandat, înainte de orice, un consult neurologic pentru a exclude o patologie specifică. Durerile la nivelul coloanei cervicale, dacă sunt dureri de natură artrozică beneficiază de tratament antiinflamator, antialgic, decontracturant muscular. De asemenea , exercițiile specifice, printr-un program de kinetoterapie v-ar putea ajuta. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.