Dureri articulare

Ce supliment alimentar recomandati pentru dureri articulare?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua,

Va rog sa gasiti in acest articol mai multe sugestii de suplimente cu beneficii pentru sanatatea articulara: https://doc.ro/gonartroza/articulatii-sanatoase-cele-mai-bune-suplimente-si-remedii-din-plante

Va recomand si produsul Unocardio Sports, pe care il puteti gasi aici: https://www.health-shop.com/RO/unocardio-sports  Formula acestuia inglobeaza un extract din membrana de coaja de ou, despre care studiile spun ca are beneficii dovedite in reducerea inflamatiei si durerii de la nivel articular.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.