Dureri abdominale fără cauză

Bună seara! Am o problemă de 1 an, am dureri foarte mari de burtă jos, am fost internată mi-au făcut toate analizele posibile nu știe nimeni ce am, după m-am dus eu la ginecolog privat și mi-a spus că am o anexită am luat tratament antibiotic, nu mi-a trecut, după m-am dus la alt ginecolog mi-a spus că am rană pe Col și anexită cronică am fost cauterizată și Tratament și tot nu mi-a trecut. S-a făcut un an, durerile sunt doar la fertilitate foarte mari cei mai nou că îmi amorțește și piciorul drept dar seara. Am 28 ani nu am nașteri nici avort vă rog dați-mi un sfat ce să fac să mă fac bine să pot face și eu un copilaș. Vă mulțumesc 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Recomand o ecografie vaginală precum și un examen al principalelor infecții care pot duce la simptomatologia pe care o aveți: chlamydia, mycoplasma, ureaplasma.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.