Durere usoara

Buna ziua!Am și eu o întrebare dacă ma puteți ajuta de la distanță.In Noiembrie anul trecut intr-o noapte am avut o durere la ambele picioare de nu puteam sa mai merg.Am luat o perioada de doua luni Reumabloc forte și durerea a dispărut.Acum mi-a reapărut o durere ușoară asemănătoare cu febra musculară la ambele picioare la gambe și in sus in zona musculară.Va mulțumesc și aștept un rasp de la dumneavoastră.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Pentru că în spatele durerii de picioare se pot ascunde traumatismele de la nivelul articulațiilor sau oaselor, dar și cheaguri de sânge, vă recomand să mergeți la medic, pentru un diagnostic corect. Mai multe despre durerea de picioare, puteți citi aici: https://doc.ro/totul-despre-insuficienta-venoasa/totul-despre-durerea-de-picioare. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.