Durere suparatoare

Partea dreapta,mă supără la sold, in fata, la articulația cu piciorul, dacă stau întins pe spate câteodată când vreau să ridic piciorul ma supără la articulație, va mulțumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua. Diferite boli pot duce la durerile de articulații, inclusiv osteoartrita, artrita reumatoidă, bursita, guta, întinderi, entorse și alte traumatisme. De aceea, este foarte important să mergeți la medic, pentru un diagnostic precis și un tratament corespunzător. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.