Durere sub coasta in partea stângă

Buna ziua.de circa 2 saptamani ma confrunt cu o durere suportabilă in partea stângă sub coasta,durere ce o simt internă și radiaza spre plaman. De ieri durerea s-a accentuat,am sunat la medicul de familie si mi-a recomandat medicamente pt digestie si balonare .precizez ca ,în urma cu cateva luni am mai avut un episod asemănător doar ca durerea era predominantă in partea dreapta ,sub ficat. Nu am stari de greață , voma,lipsa apetitului... Acum,având în vedere situația din spitale imi este frica sa merg la un specialist.... Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Respectați recomandările medicului de familie, iar dacă simptomele persistă, luați din nou legătura cu el, pentru a vă indica efectuarea unor investigații. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.