Durere stanga

Cam din decembrie anul trecut ma confrunt cu niște dureri partea stânga.la început am avut sub coaste.am fost la control, mi s a spus ca totul este ok.Durerile persistat și nu ceda la antiinflamatoare.Am mers la alt medic,care mi a văzut și problemele cu rinichii un mic chist în acea parte și colon iritabil.mi a dat sa fac analize la sânge și scaun.cele de sânge au ieșit foarte bune,dar mi a ieșit helicobacter.am luat tratament.am fost bine pe durata tratamentului și pytin după. Acum au început din nou durerile,însă nu știu dacă pot fi în halul asta de puternice de la helicobacter. Azi am zis ca mor de durere.nu știam ce sa mai fa efectiv.Multumes c pt eventualele sfaturi și răbdarea de citi.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Vă recomand să efectuați din nou un test de depistare a infecției cu Helicobacter Pylori, intrucât este posibil ca organismul să nu răspundă din prima la tratamentul cu antibiotice. Gasiti mai multe informatii AICI -- https://doc.ro/durerea-lombara/ce-probleme-indica-durerea-lombara-in-partea-stanga. De asemenea, trebuie sa fiti foarte atenta la dieta, ce alimente va fac bine si care va dauneaza. In cazul mentionat, recomandabil este un nou consult de specialitate in care sa se mentioneze in ansamblu istoricul evolutiei bolilor si manifestarilor acestora, insistandu-se nu neaparat pe enumerarea lor, ci mai degraba pe secventialitatea aparitiei acestora in timp. Multa sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.