Durere sfarcuri

De aproximativ 2 saptamani, ma dor sfarcurile.. si am mici umflaturi, din ce am inteles sunt glande Montgomery, insa nu stiu de ce am asemenea dureri. Cand ies afara, la frig, sunt dureri insuportabile.. Ce poate fi? si cum as putea scapa de aceasta durere?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Va recomand sa mergeti la un consult ginecologic pentru a evita o eventuala cauza de aceasta natura, eventual printr-o ecografie mamara. Poate fi si o cauza cutanata, data eventual de o iritatie sau de piele foarte uscata, ins atrebuie sa mergeti la un medic pentru evaluare. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.