Durere sani si ombilic la mentruatie

Buna ziua. Cu cateva zile inainte de menstruatie, cand mi se inflameaza sanii in partea stanga, cumva intre sani, simt osul dureros sau nu stiu ce o fi, ca nu este nici de la inima, pentru ca am facut o ecografie. Si dupa ce trece menstruatia si mi se linistesc sanii, nu mai simt durere la palpare. Nu e nici chiar ca o galma si doctorul de familie mi-a zis ca nu ar fi legatura cu cancerul de san. Ce analize sa imi mai fac? Ecografie la san m-ar ajuta? Totodata, in perioada de dinaintea menstruatiei, cand sunt balonata imi curge si din buric putin lichid mirositor, dar numai un pic, cat sa murdareasca buricul, nu permanent. La urgenta, cand m-a curatat, a zis ca se mai strange apa de la dus si fiind inauntru buricul, asa patesc. Numai ca asta se intampla tot cand ma balonez, cu o zi sau 2 pana sa imi vina. Ma tem sa nu fie ceva rupt si cand raman gravida sa se desfaca si mai mult, desi am problema aceasta de vreo 10 ani. La ce specializare ma pot duce? Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Cel mai indicat ar fi sa mergeti la un medic ginecolog, pentru un control senologic. In urma examinarii sanilor, el poate depista anumite afectiuni mamare si va poate recomanda investigatii suplimentare, asa cum este ecografia mamara, despre care puteti citi mai multe aici: https://doc.ro/totul-despre-cancerul-mamar/totul-despre-ecografia-mamara. Desigur, durerea de sani poate sa apara si pe fondul unor dezechilibre hormonale, dupa cum puteti citi in acest articol: https://doc.ro/totul-despre-cancerul-mamar/durerea-de-sani-cand-este-normala-si-cand-ar-trebui-sa-ne-ingrijoreze. Va puteti adresa si unui medic dermatolog, pentru investigatii suplimentare in ceea ce priveste secretia din buric. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.