Durere rămasă după operația de hernie de disc

Am suferit anul trecut în toamnă o operație de hernie de disc însă am rămas cu aceleași dureri în zonă, nu mai coboară însă pe picior. Când ar trebui să repet RMN ul? Pot face și radiografie simplă - ajută?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Dragoș Cuzino - Medic Primar Imagistică Medicală, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

O simplă radiografie a coloanei lombare nu aduce suficiente date pentru stabilirea diagnosticului. Se recomandă efectuarea unei noi investigații prin Rezonanță Magnetică după o consultație de specialitate de preferință la medicul care a efectuat intervenția chirurgicală și care ar trebui să indice suspiciunea diagnostică în această nouă situație clinică.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.