Durere picioare

Buna ziua!De vreo luna de zile ma confrunt cu durere la mușchi la ambele picioare ca și cum as avea febra musculară.Îmi puteți spune va rog ce ar putea fi

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Durerea de picioare poate să apară din cauza traumatismelor de la nivelul articulațiilor sau oaselor, dar și din pricina problemele ce apar la nivelul coloanei vertebrale (partea inferioară). De asemenea, durerea de picioare poate fi cauzată de cheaguri de sânge, de venele varicoase (varice) și de circulația deficitară a sângelui în membrele inferioare. De aceea, recomandarea mea este să mergeți la medic, pentru un diagnostic corect. mai multe despre durerea de picioare, puteți citi aici: https://doc.ro/totul-despre-insuficienta-venoasa/totul-despre-durerea-de-picioare. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.