Durere partea dreapta

Buna ziua! Am o durere surda in partea dreapta sub coaste de vreo 5 ani, doar ca in ultimul an imi apare tot mai frecvent. Ma doare de cateva ori pe zi sau noapte,la palpare culcata cu fata in sus nu am durere, in schimb la palpare culcat pe partea stanga sau stand pe scaun gasesc portiunea dureroasa. Analize de sange ok, ecografie abdominala ok, endoscopie suc gastric prezent in lumen, in rest ok. Alte simptome balonare in general daca nu mananc la timp sau daca stau mult pe scaun la servici. Am urmat tratament pentru colon iritabil desi nu am toate simptomele pt aceasta afectiune, tratament pentru gastrita, dar nu e nici o imbunatatire.Ce investigatii/analize sa mai fac? Sunt stresata ca nu gasesc cauza. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Pe lângă analizele de sânge și sumarul de urină, medicul vă poate recomanda și efectuarea unei coproculturi sau a unor investigații imagistice (ecografie, endoscopie ori chiar colonoscopie). Recomandarea mea este să discutați cu medicul care vă are sub observație. Multă sănătate!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.