Durere la coloana vertebrala.

Buna ziua, de mai bine de o luna am odurere intre omoplati. La un masaj la spate am abservat ca ma doare un inel la coloana vertebrala,am si sagetaturi in maini mai tare la stanga persista in umar. Durerea a aparut dupa ce am rudicat cateva bidoane de apa de 10 kg.. Ce as putea sa iau sau la ce medic sa merg pt consultatie

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Durerea pe care o resimțiți poate fi cauzată de poziția incorectă a corpului, dar și de osteoporoză sau de un traumatism la nivelul coloanei vertebrale. În primă fază, ar trebui să faceți o radiografie la nivelul coloanei vertebrale. În funcție de rezultat, mediculul specialist în recuperare medicală vă poate pune un diagnostic și vă poate recomanda un tratament. Până ajungeți la medic, găsiți aici câteva informații, care sper să vă fie de ajutor: https://doc.ro/sanatate/remedii-la-indemana-impotriva-durerilor-de-ceafa-si-omoplati. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.